【ANGRY BIRDS 2】YOU MADE ME AND MY BIRDS MAD【Hololive Indonesia 2nd Gen】 | Kureiji Ollie Ch. hololive-ID

コメント

00:30(99コメント)

IKZZZZ hadir :see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey: ANGRY OLLIE 2 

HELLOOOO turip ip ip KONBANWA kyaaa ollieee Zombanwa! e p i c SO NOSTALGIC yo :_ollove::_ollove::_ollove: Ikz ZOMBANWA~! :_ollove::_ollove::_ollove: :_lightstick::_lightstick::_lightstick: oleeeee HALLO OLIEEEEEE KAWAI ぞんばんわ~ :_OllieIKZ:ollie howdy! [EN] ZONBANWA HERE COMES YOUR CUTE ZOMBIE IDOL KUREIJI OLLIE!!  woooooooohhhh :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: ayo sc?! ZOMBANWAAA zombanwa:_ollove::_ollove::_ollove: halooooo:_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: halo Zombanwa!:_ollove: ANJAZZZZ zombanwa~ Hi ollieeeeeeeeeeeeeeee! ZOMBANWA~~~:_ollove::_ollove: Hello Ollie:_hypeollie: hell EAZEKK zombanwa ollieee :red_heart::red_heart::red_heart::red_heart: angry bird ollie letttsss gooo hello :waving_hand: Good evening:_OllieLaugh: GELLO OLLIE-CHAN Hello Ollie!! :shelterin: hi Time for some Birds of Great Anger! \o/ halooo alooooooo HALO ALO hii ollie hey hello :_ollove::_ollove: ikz whoooooooooooo HEWOO olii cantik hallo sehat selalu ya IKKZZZZ horee.. [EN] TONIGHT WE ARE PLAYING ANGRY BIRDS 2!! wow engry bird hi olli!! bukankah game ini sudah mati? dari Apex ke angry bird lets go Oh I can hear the crackling this time! hadirrr olliek chan ZOMBANWAAAAA halo ollie ZOMBAWA:_ollove: oliiyeee Hello mbak ollay halo :angry_face_with_horns::angry_face_with_horns::angry_face_with_horns::angry_face_with_horns::angry_face_with_horns: BGMがちょっとおおきいよおおおおおおおおお ZOMBANWA :_AlphaO::_AlphaL::_AlphaL::_AlphaI1::_AlphaE::_ollove::_ollove::_ollove: ZOMBAWA bgm loud horeeee yeaHHHHHHHHHHH letzzzzzzzzzzz gooooooooooowwwwwwwwwwwwww [EN] yeah as you can see, this is the 2nd one kawai Angy Kiwawa kukukukukukuu kuuureeeiijiiii ollieee Olliiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeee:red_heart: :_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ: udah pernah main Halo Zombie Ollie game loud git'm Ollie Zonbawa hi Ollie NOSTALGIA Zonbanwa:_ollove: Let's go Ollie :D KAWAI ANGRY BIRD AT HEAD:_hypeollie::_hypeollie: Yes BGM a bit too loud I think game super loud ollie chan aloooo zonbawa ollieee HALO OLLIE GIMANA KABAR NYA? 
01:01(62コメント)

Zombanwa!!!! halo senpai Hi Ollie  

:robot::robot::robot: ZOMBAWA omg she is literally playing angry birds [EN] i am pretty sure you have played this game, ONCE in your life かわいいwwwww kecilin dikit bgm nya  hello ollie senpai aku pernah main ini hola yoi ZOMBIEEEEEE :_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: aku g pernah main bang angry bird!!! pernah pernah aku dah tamat iyahhh g pernah main si alooo I played it when I was a child bgm too loud Ollie hello! game to loud beb ollie suaranya nimbunn Is it just me or is the BGM is INCREDIBLY LOUDER than Ollie Didn't even know too 안녕하세요 여러분 halo kalian semua tua:_OllieIKZ: Oh this is PC?:_hypeollie: di pc pernah dan di hp pernah bgm too loud lol pernah dong i love this game ollie brid ROVIO LETS GOOOOOOOOO Hi Ollie game a bit loud ollie wahh nostalgia saya kangen masa kecil :loudly_crying_face: hi mayat OLLIEEEE BGM KEKENCENGAAAAAN hi Ollie [EN] I didnt know they have a sequel, OH THANKS FOR THE SUPERCHAT! Hello, Ollie! suara gamenya keras bngt li alooo kak ollieeee bgm nya kecilin dikit lie senpaii:stop_sign::stop_sign::stop_sign::stop_sign::stop_sign::stop_sign::stop_sign: gampang ituka BGM game kegedean li iyaa :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: bgm loud yang kedua edan sih game is little loud malam olliee jam berapa? shhhh shhh :chillwdog:music in game kencang 
01:31(65コメント)

yo ollie angry birds ? Hi Ollie 

pernah the game is a bit loud suara gamenya liii ollie brids bgm too loud ollie [EN] So tonight, i wanna try this game!! hai olli Game loud, Ollie crackling HALLOOOO OLIIEEEEEEEEEEEEEEEEE oliieeeeee Kawaiiiiii BGM VERY LOUD backsound nya kecilin sayang bgm nya kegedean bgm nya BGM is really loud burung yg di atas kepala lucu sekali ya bund bgm too loud ww suara game nya kegedean ollie ollie bgm Really loud  BGMnya kegedean liiii SLING THOSE SC AT OLLIE!! halo suaramu kecil Good ol dats zombawa ollie pernah pernah BGM nya kegedean ollie aku BGM TOO LOUD HEYYY,BGM IST TO LOUD kawaii di atas kepala Ollie, kawaii bgm game kegedan ollie ikzz Ollie the game is a bit too louid man I struggled with this game bad piggies BGM TOO LOUDDD Bgm to loud bye-bye,berangkat ngaji dlu temen-temen turn down bgm ollieee I can't hear you clearly ollie! What?! Can't hear you?! angry bird spacd suara gamenya kegedean ollie ollie brids :chicken: :smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts::smiling_face_with_hearts: SUARA GAMENYA OLIIIIIIEEEE game sound so loud BGM nya dikecilin sedikit olliee Hi Ollie! I LOVE THE STARWAR ONE legend game At the club and the angry birds BGM plays bgm HOOOOLAAAAA This game is such a trip! BGM nya Ollie please kecilkan intro bgm loud ollie 
02:02(105コメント)

GG gaming BGM too loud ollie ollieeeeee 

BGM NYA KECILIN Game audio is overtaking you Where's the boomerang one? Zombawa bijiem kegedean :virtualhug::virtualhug::virtualhug: OLLIE THE GAME AUDIO IS TOO LOUD :eyes: Kak Ollie BGM to loud I feel old now lol BGM nya kegedean :baby_chick: bgm kebesaran llie abang ku sayang bgm kamu kegedean ollie bgm kecilinn ollie brids LMAO ollie suaranya kecil Ive played 1 when it came out,friends,seasons,space,and freaking star wars 1 & 2 LOUDER OHAYOLLIE:_ollove::_ollove::_ollove: :_ollove::_ollove::_ollove:aww yea, thank u for playing something my country has made aaaa WOH www BGM nya kegedean ollie OH MY OLLIE WE CAN'T HEAR YOU YES :grinning_squinting_face: OLLIEEEEEEEEE :_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: Bgm to loud lieeeee :_kusa::_kusa::_kusa: HI DEAAAR no lmaooo LMAOOOOOO halo konbawa ollie GEDE BAT what :_kusa: kinda nice oww kurang gede Barely ahahahah :grinning_face_with_sweat::grinning_face_with_sweat: kawaii WWKWK brisik OK WE CAN HEAR YOU NOW NOW WE CAN HEAR YOU LOUD AND CLEAR ollie i love youuuuuuu ollie plssss :_shockollie::_shockollie::_shockollie: Yesss ma'ammmm GACHAAAAA YES LOL rip my ears lol Im so glad im not wearing earphones:_kusa: my ears :ear::collision::ear::collision::ear::collision: berisik bener aaaaa ouch I'm deff saya kagettt loh NO :_OllieAngry: I only hear a robot konbanwa ollie thank you Ollie nyahalo nahh yeay g telat udah わーい!!! also your audio static is still around cukup aokwowkwowk pake toa masjid sekalian aja li Much better. :_shockollie: naisuuuu angry bird is epic one of the best imo GOOD GOOD :thumbs_up::thumbs_up: perfect BESARIN LAGI what ? i cant You sound fine lmao pas cukuppp okeeeh good Ollie kawaiii ,mooore Suaranya gema huhuhu yesss [EN] was it that loud? Hold on let me just...okay is this fine? i yo lmao kau Ollie :rolling_on_the_floor_laughing: suara ollie dikencengin li 
03:33(78コメント)

ok*3 ZONBANWA! How are you doin Ollie? mic kinda crackling 

ohhh angry bird 2 I for the black bird burung baru:rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: Iyep, mic kayanya its fine dude iya kayak ada plasticnya ollie playing with birds  whoooooooo all fine HIII OLLIEEE dikit2 :_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: THIS STAGE ONE ALREADY HARD:_sweatollie::_sweatollie: Let's do this! the sound is kinda crunchy krese kresek audio cracking for me 大丈夫~ its just crackling a lot ANGRY !!! Static Ollie beuh HD gila tu begron u guud aman A little bit crack ku kira headset ku doang, ternyata emng kresek kresek Kalo teriak ada kresek yeah Your voice is grisly Sound's cracking here and there enggak sans burung baru.. ahay... Just now noticed the angry bird on your head Yeah, crackling a bit lucu banget ye it be a bit crunchy burung burung apa yg bikin enak hayo It's kinda cackling Yeah, it has a slight crackling effect. its a bit crackly hai oli your voice is very cute Yeah, it's cracking OLLIE_SENSEI hello ollie or we're dealing with an imposter! yesss DANG IT WILBUR kresek kresek kobo listrik listrik gituu beb yeah crack when yo6 talk iya, a little bit Angry Ollie Birb きのうのはいしんのときから、ずっと、チリチリとクラッキングしてるよー halo agak static, mungkin ada electronic device di deket audio interfacemu? hello olliee YEAH Ma'a, a teensy bit good i think ku kira hs ku rusak wkwk ayo lempar burung I love angry bird cek sound オリーさんのあたまのもかわいいww . i think so bantu like gess @Rizal It's the tutorial she's good yes hi ollliieeeee better 
18:20(83コメント)

NICEEEEEEEEEEEEEEEEEE LAH TU SUARA AC it fineee 

jdi asmr:flushed_face: perfect aha booom We can, depends on what the "it" is referring to. Also, what is a Sonic lmao. THIS IS SCUFFED LMAO bunyi apa tuh:_shockollie: ASMR Oliie bird:chillwcat: udah aman lie jangan di oprek lagi TRIBELLNYA DI KECILIN ada kecoak kah di mic nya? lanjutttt robot all around feedback op Dollie 7.0 hai Wah, pemain Angry Birds 2. Ayo! だいじょうぶ Im Ready to destroy my ears, with Ollie's scream lol :_OllieIKZ: :_ollove::_ollove: [ID] Dolby dibungkus gimana? uwooogh rip gapapa bungkus kaos kaki bungkus baju atau apapun buat nyaring noise nya OllieSMR ee agak aneh sih tapi lebih baik yang ini dari yg tadi Mmmm nice Surprise asmr lol Blursed ASMR ada noise abis scroll bntr udh mulai ternyata helloooooo loud and clear udah main blom asmr aja lie Pakai bahasa isyarat aja mbak tangannya digerakkin play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play hahah all arounf you check the connection? WOAH WOAH IS THIS ASMR:_kusa::_kusa: :folded_hands: bippp ꧋ꦄꦏꦸꦧꦭꦸꦁꦄꦼꦥꦼꦣꦁꦏꦸ :thumbs_up: kurang its good  aaa hihi ha udah lebih oke A bit of peak, but much better! isokay NO ASMR ada suara ac Lol DOLBY sounds like TV antenna for me ok ok jelas kok kegedean :_AlphaO::_AlphaK::_AlphaE::_AlphaE::_AlphaE: oke [ID] segini ndapapa kah? ya mau gamau lah ya It's like a radio type of filter :face_with_tears_of_joy: Gapapa ASMR? hmmm suara cpu sampe kedengeran Bass Boosted Ollie gkpp olie I also just noticed the Olliebird on Ollie's head :grinning_squinting_face:  yes dolby audio all around you ALL AROUND YOUUU bisa udah ini asmr :grinning_squinting_face: it's okkay OK /ok ollie :cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face: 
18:50(78コメント)

gapapa,www saturating a bit i thing gpp lie 

suaranya agak kasar All around youuuu ~ OK GOT IT santai.. Xbox Live mic Ollie today pas kok its okayy olie [EN] if you hear things in the background, im sorry Alright, I guess this is good enough We understand its okay Lagi di warnet kah? sabisabi Hi Ollie i see.. asmr gass Flush water? play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play it's okay though :_kusa: suara aneh:face_with_raised_eyebrow: :elbowcough: CAN WE HEAR SONIC SOME MORE gapapa kok siap siap suara penampakan is okay ollie gpp lie sans that's ok great THERE'S A SLIGHT RINGING SOUND  Santai llie!:_ollove: radiollie] It's fine Tante OLLIE YAAAA GUYS YAAAAK yo ollie this sound set up might be good for rock song Radio Ollie mendingan ASMR got it ditunggu Dolby Audio its okay, penting bisa denger suara ollie ollie plays from the moon GWS Mic... haloo ollieee Lanjut aja yaaaa :_AlphaO::_AlphaK::_AlphaE: masih mending daripada gaada suara :_kusa:  ollie duit kuu:red_heart: yess gpp ada earcandy-nya lebih asik The important part is we hear you We will live! :_OllieFire: isokay :cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands: sonic siapa li?? penasaran Okay hi kak it's okay :_AlphaO::_AlphaK::_ollove: Sua Ollie, I hear a woman laughing "hihihihi" or something like that Is okay though www iya uda mendingan ini ollie live di warnet? hi ollie, missyou kok suaranya kyk cempreng gtu? :grinning_face_with_smiling_eyes::thumbs_up: iyahhh:_OllieIKZ::_OllieIKZ: TANTE OLLIE PENGEN VIRAL JUGA LAAAAAAHH apakah ada suara yg unik unik we can hear you, over. its still good enough tbf  p 
19:21(78コメント)

Nokia microphone baby lesss goooo udah gini aja it's okay to have something different once in a while 

Suara aneh? Ogey:red_heart: Yo, didn't know the girls had permission for Angry Birbs asmr aja lie Good enough for me. Let's goooo! yess mending ini play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play gpp lie, its good kay OLLIEE KAYAK MAKAN MIC ok gas main [EN] this is better right? ok lets use this one, i took out the go XLR nice hi olly gpp yang penting jelas kok can u sing a rock song with this sound Oh that was GoXLR ok it's okay, we Miss youuuuu pinjem mic dpr Lol Waduh diputusin:_ollien: I'm loving the crusty mic wwwww it's ok Ollie authentic af suaranya agak serak tapi ok lah dari pada yang tadi gas olliieeeeeee 10 yrs  Ah, I remember this game  XBOX HEADSET MIC  2020 Ollie mic LETS GOOOOO it's okay ollie, have fun Hi-Res Audio apa adanya dulu:_danceudin: kak yutuber pemula ya Lmao swap the aspect ratio to 4:3 for the authentic feel just go ollie lets just start The Xbox live days that's actually smart lol, keep it this way so nostalgic! kasar bet suaranya :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: but is okay Hahahaha yes good but I like this more tho:_hypeollie::_hypeollie: sing a rock song with this XBOX LIVE VOICE CHAT Nostalgic:awesome: ahahaha sangat menghayati yah:_kusa::_kusa: lmao yes TAMBAH LAGU TURI IP IP IP BIAR FEELS 2012 SAMA BANDICAM ok, just dont scream lol Xbox 360 days [ID] biar ada kesan 2012nya pas orang make mic jeleknya, gapapa kok, bagus kok Making us feel old again? aman 360 microphone gaming with Owwie Gpp Lanju aja(≧∇≦)/(≧∇≦)/(≧∇≦)/ Retro Ollie on YEAH OLDSCHOOL :smiling_face_with_sunglasses: KAYAK MAKAN MIC Ollie mic nya jangan ditelan nostalgia Scremo Mic :call_me_hand: It adds to the mood of nostalgia. :_hypeollie: better than nothing jaga kesehatan ollie jgn treak  its so crunchy while you shout serasa pengunguman dari ruang guru hai olie How nostalgic Cheap USB mics, Unregistered Hypercam/Bandicam :grinning_squinting_face:  DUDE THIS IS SO NOSTALGIC  
19:51(90コメント)

thanks for the throwback Ollie! so kind of you OK GES NOSTALGIC 

yes nggk :grinning_squinting_face: :elbowcough: LMAo XBOX HEADSET SOUNDS  kayak mic hajatan GES GES Micnya Nostalgia waktu aku sekolah pake Zoom Ollie:_OllieLaugh: Yeay wah seru ini kalau teriak :face_with_tears_of_joy: ges kumha ges yoooooh, debuuuuut :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: So immersive oke gaess hahahaha nice noice udh ckup LETS GOOOO PINJEM MIC DPR lmao STARTO GAME wkwkwkwkw vtuber merintis Let's gooooo cobak bilang proklamasiii it gives the authentic early 2000's mobile gaming experience [EN] YEA LIKE A STARTING OFF FIRST TIME STREAMER how much is your mic ollie-sama? li, 2012 itu 10 tahun lalu siap yutuber kecil kok kyk beda ya suaranya?? Berapa Picis? nice:_kusa: ollie si vtuber kecil wkwkwkkw oke gess pituber baru Dark Syde Ollie gpp oke kok olli welcome back gess XBOX gaming time hey my fav game! :_ollove::_ollove::_ollove: we need 144p 4:3 ollie play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play lez gooo Dhuwa lmaoo Suara radio wkwkkw. Nicee back in the day when phone call was better than online voice yesss yah nostalgia :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: PFFT only need Ollie to play MW2 and were set! lol like my teammate in apex ok ges angry birdy birdy yeaahhhh lets gooo perkenalan diri dong kaka:_kusa::_kusa: Oh....so that's why you sound so old ... :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: Let's goooo It's all good Halo yutuber pemula so nostalgic manuk ngamuk 2 burung marah Loving the mic Ollie si red My ears are blessed all good Yaa gesss INDONESIA MIC what is this mic, it's like ordering from Wcdonalds Gamer mic IKZ We just need "Unregistered Hypercam" in the left hand corner kaya pake megaphone pengumuman MPLS :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: [EN] man those pigs are loud as heck iya emnag tuh BB :_lightstick::_OllieIKZ: gaming mic :grinning_squinting_face: kenceng banget Welcome to my clash of clans base guude play play play play play play play play play play play play play play play play play if hi ollie blm mulai ternyata :crying_face: Can we get an Unregistered Hypercam 2 watermark to really complete the experience? 
20:22(53コメント)

Xbox 360 Mic ASMR, very good:_ollove: 2012 vibe! It's like I time traveled back to the past 

radio voice lol mic nya kek ditelen :v Knock em down:_OllieAngry: yang penting olllie main might be a little hot fwiw mala tatakae mic kuunnnn hai olie vtuber pemula haii wkwk cocok kok sama ollie yg suaranya crazy wkwkwkkwk Ollie: so we're going to play angry birds 2 たのしくあそんでいこー! ..lets throw some birbs:face_with_tears_of_joy: mic kun gambatte ikzzz Awokawok mirip mic gw,suara backnya kedengeran:> The pigs hacked your system. Ollie finally decide to earrape all of us. HNNNGGGHHH This is the kinda voice I hear in cod lobby Ho oh.. yeyey I think my ears are bleeding Haloo Merahh HI new vtuber play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play play vtuber baru ya neng? Gamer mic! micnya -9999 lvel ini nyaring :grinning_squinting_face: Angry Birbs  :face_with_tears_of_joy: I remember playing the OG Angry Birds on an iPhone 3 11 or so years ago... i want Ollie to scream in this Mic buset suaranya kek diemut naga grinder mic BOOM! Yayayaya dengan kekuatan bulan~ なつかしい sumpah kayak makan mic wkwkwk iyaaah, jadi pen maaiiin :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: kumay Why is there a small Udin in the middle of the screen I thought this is Ollie's stream not a McDonald's drive through Let's get yeeting :_sweatyudin::_sweatyudin: [EN] OK WITH THE POWER OF PHYSICS, oh now they have a reaction, wait lemme move the chat abit  :astonished_face: 
20:53(82コメント)

gg*5 EZ*2 broken bruh 

niceee Uwoogghhh Nice! Online gaming mic  One hit KO てんさい hit the tnt in bottom Ollie : with the power of physics:rolling_on_the_floor_laughing: NAISU :_OllieGG::_OllieGG: :_lightstick::_ollove::_lightstick: You HAVE ANGRY BIRDS! It came with your iPhone! Ah yes, the meme mic EZZ First try WHAT A SHOT beeg brain GAMER LEZGOOO nice LEMAO :grinning_squinting_face:  nice lol Yay:_OllieGG: lets gooooo wew MLG OLLIE :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::ok_hand: Yooooo :_shockollie: いえええい!!! :_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ: Niceeee Angry Bird Ollie :grinning_squinting_face: yo! :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: :_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: it's level 1 Ollie rasakan itu BABB III:_OllieIKZ::_OllieIKZ::_OllieIKZ: 1 shot wooo nice one bisa di click lie buat abilitynya [ID] WISSS AKU JAGO BANGET, Aku pindahin chatnya dulu deh  Wihhh dibantu Tanaman:_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: Gaming:ytg::ytg::ytg: WOW THE POWER OF FISIKA ez pz Niceee baru level 1 ya mudah lah うまい wedehh this mic quality is amazing e z one hit :grinning_squinting_face: GG EZ GG GEMING Ollie giving the chat a decade throwback angy birbs~ GGEZ scuffed mic good HAHAHA gg ez gg ez pz mic bocah game online:_OllieLaugh: mantap GG Angry birds speedrun any% world record hi /POWER OF FISIKA angy birb ollie si vtuber kecil :face_blowing_a_kiss: :_OllieGG::_OllieGG::_OllieGG: Pesan paket cheeseburger 1 mbak his voice I'm loving this mic old mic pawah Even mic-kun time travelled a bit to fit with the game 
23:26(56コメント)

I love this mic :_kusa: What skills do you think the bird on top of Ollie's head has? kasar betul 

Levels are much harder here :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: oh its been a long time since playing angry birds :_lightstick::_lightstick::_lightstick: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: santai oi SPEAKER DI SEKOLAH BE LIKE: :face_with_tears_of_joy:legendary mic one shot9 oliee hae orrie [EN] BOMB COME OUT, DIE YOU PIG! OLLLLLLLAAAAAAAAAIIIIIIIIIIII GGEZ asmr gamer mic yes :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: suaranya pecah li pake mic apanih Li, kok cempreng bgt? :_OllieFire::_OllieFire::_OllieFire::_OllieFire: tutor pun bangga :moai::moai::moai::moai: Duar malam ollie duarrrrr jedderr maaf kok kuping saya sedikit sakit jeger:_OllieLaugh::_OllieLaugh: :_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: santee wwk oh no nye ezz tidak ramah bintang 1 bad piggies hallo nemu bab1 jatuh angy ollie boutta commit war crimes in Albania. ngomong babinya mood banget yak what happen to Mic ? guna teori fizik olie lemao sungguh pro angry olloe :grinning_squinting_face::fire: Nice! hooiiii tongsis yentot :_lightstick::_OllieIKZ::_lightstick: :_OllieGG: KA-BUOOOOOOOOOM! Oh Nemu!!:_ollove::_ollove: chill ollie chill :rolling_on_the_floor_laughing: What's the Card System there? Wooo nice Nice shot Mic proklamasi paling gg :_OllieGG::_OllieGG::_OllieGG: kuping aman? こんばんは 
26:29(84コメント)

it's crazy that people still play and make Angry Birds pake bumerang pig 

Pink Bird is named Stella wkwkwkwk :face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow: sus IMPOSTER sus bird Boomerang bird is good one WHY WE HAVE POG ada di movies nya itu [EN] i've never seen you before, wait why is there an impostor here? amogus minta di BOMB SUS THEY ADDED THE CHAD PIG TO THIS GAME?! The pink one is Stella OLLIE SUKA BURUNG YANG HITAM YAK [EN] Why is this one SUS??? Pink is the bubble ability bird amkguss A spy AMONG US!!!!!!!!!!!! wkwkkwkwkw Sus i dunno, looks like a birb to me Ehh? Sussy "bird" Suuus yg pink namanya angela he is good guy now AMOGUS AMONGUS (˵ ͡° ͜ʖ ͡°˵) VOTE HIM OUT Cari bulu bulu  do it she a good character nice mic, really keeps with the 2010 experience susss Friendly Pig [EN] WHY DO WE HAVE A PIG do it mic nya masalah ya???? ollie suka makan telur puyuh? PIG BIRD i remember stella power is bubble try it PICK IT like the movie penghianat pig is SUS:face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow: wkwkwk [EN] whats with the single pig here? CHUCK amogus~ PICK REINE BOMNS buble berasa telponan tapi yg ditelfon lagi make toa [ID] kalau yang ini kayaknya lurus, yang ini jadi tiga waduh get big guy buka yg oren dulu aja bisa jadi balon lumayan op itu mungkin burung spesies baru :_kusa: i like the yellow one, speed where is reine card? BURUNGBABI [EN] which one do we go for? Kobo itu Pig is the technique of burping ollie burungnya terbang ollie impostor :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: AngrySUS :pig: itu buat naikin lvlnya PIG You can only do Red and Bomb right now Sus!!! Birb sus biar upgrade level bocil itu 3 burung yelow One of these is not lile the others 
47:42(66コメント)

Ollie halu? angry zombie nope 

Amazing!!!!!! ads apa tuh gw pake vancef memories lol oh ok alo senpaiii:red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart::red_heart: AH yes the one with VOC ohh the weird ads its only angry birds icon iklan apa tuh :full_moon_face: g ada iklan LMAOOOOO :_kusa::_kusa::_kusa: wkwkwkwkkw AKOWKAWOAKOWKAKAOK tau ahh yes:_kusa: ohh ivory cuma loading ada burung merah itu OHHHH WKWK yes we know, ollie awkwkwkwkwwk lmao sus game of sultan Nostalgia bgt angry birds aaaaaaa sultan harem lol lemao iklan sesat www Oh wkwkwkwk OHHH HAHA:face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow: I see lol AATAGA OLLIE OMG OH NO THAT ONE yup iyaa tau haha Oohh.... wkwkwkwk ah that game:_kusa::_kusa: game of sultam oalah [EN] you know those types of ads right? with the kings and the female mistresses LMAO Ahh yess harem game WOW hahahah sering ketemu tuh iklan :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: yes  rise of kingdoms?? Ooooh iklan ituuu wkwkw iklan yg sering muncul pas liat ollie aku menyebutnya iklan yang mengundang Wkwkwk tau tau, sering muncul oh i know the type tauuu If you aim backwards it can cancel the shot yeah, not showing, www oh - we can hear it though No ads. Yay! pilih aku sultan Yeah, I know that one. I THINK I KNOW WHICH ONE LOL 
01:01:23(56コメント)

F*6 LOL [EN] THEN I CANT HAVE ANOTHER BIRDIE, DAMMIT 

OOF blessed screaming lah Lmao WKWKWK retry lagi :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: ulang Ya hate to see it You tried Ollie XD XD XD KUSA nah kan suram :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: :_kusa::_kusa: F wkwkwk :rolling_on_the_floor_laughing: ollie aja loncat :_ollewd: Panic ollie lol lempar aku aja olieee Reset :grinning_squinting_face: Wow.... gunakan fitur F2P ollie anginn aowkwkwkwk Good morning from Vegas, Ollie~ yuk bisa yuk!!!!!!!! [EN] i dont even have any to yeet, nooooo T T yg di kepala pala lu kan bisa dicopot dia selingkuh dari mas Apex Muhammad Ramdani aka. Rizal Muhammad itu Provokator kelas kakap gaes. Kemarin ini dia kena banned di channel Kiara gara2 jadi provokator Yeet the wind lol itu bird yg dikepala kmu aja yok bisa yok wkwkwkwk lempar ketapelnya :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: katanya gampang wkwkk kna karma :_kusa: burung apa?:weary_face::weary_face: Bisa mati YOOOOO ngetes aim klo mau jatuh jatuh ke saya saja :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: yaudah aku jatuh cinta sama kamu aja:/ awkkwwwk Aku siap di lempar sama Ollie :smiling_face_with_hearts: [EN] ok we can do this, daily challenge? GG EZ, super easy :_tombstone::_tombstone::_tombstone: 
01:11:45(66コメント)

king Buta nonton iklan watch add  

gg ollie [ID] APA MAKSUDNYA AKU HARUS BAYAR DAN ADA IKLAN??? End of the line? coba bilang ara - ara~, pasti nostalgia:moai::moai: Oof got to wait  nooo halo olli pertama kali mampir nich 16 mins zatsudan? oof :_OllieAngry::_OllieAngry::_OllieAngry: GG watch a video or wait ... The lives are so you can't spam noo you don't have any life:_OllieLaugh::_OllieLaugh::_OllieLaugh: semoga erwin ads* :_OllieAngry::_OllieAngry::_OllieAngry::_OllieAngry: pay your diamonds microtranstarction [ID] MASA AKU NUNGGU 15 MENIT?? off p2p oh nyo Angry Ads 2 no this game need heart if you want to keep playing kasian :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: gausah di klik ntar meledak klo bom Mobile game in a nutshell  welp you've finally hit the paywall LOL  tunggu No more stream Sadge ikhlas in Aja Diamond Pink nya Ollie :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: yeeee Such is life... you gotta pay. :_ollien: :_kusa::_kusa::_kusa: [ID] bodo ah, aku isi f2p experience www LMAOOOOO :_OllieFire::_OllieFire::_OllieFire: ollie this is a pay to play game Capitalism Game! :face_with_tears_of_joy: pig. Accursed mobile game F2P monetisation :face_vomiting: no life biarin nabrak dulu kalo BOMB Ollie, baru ledakin .. Just enough time for an Apex game!! mic problem + ollie teriak, telingaku adios:loudly_crying_face: :_OllieAngry::_OllieAngry: angry birds 2 game F2P lol go olli :_shockollie::_shockollie::_shockollie: Freetalk Time? masa bayar buat main wkwk LEMAOO sugar mommy Ollie  p2w wkwkw Ollie you should let bomb crash it without tap it watch ads HAHA YOU P2WIN [EN] no no, i can do this, I WANNA GO TIL LEVEL 30 
01:26:20(21コメント)

kayanya silver itu buat prank player doang, kaya dia nge troll player, sama yang dulu juga angry bird paruh panjang angry bird 1, itu kaya kita di troll bisa apa nggaknya itu nama anggry bird yang dikepala siapa ollie membuka jasa joki naikin stage :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: 

lanjut minecraft ikuzooooo poor sl8ver Oh God Gacha?m dadadhhhhhhh :buffering: tomas slebew:cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face::cold_face: So many :_shockollie: 500:_shockollie::_shockollie: lmao mahal itu:rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: astaga udah ada skin pula engri berd 25k? wtf WOW BRUHH  [ID] ASTAGA- WAHHH AKWWKWKKKW 25000 
01:36:10(18コメント)

:_hypeollie::_hypeollie::_hypeollie: Niceee! woww 

HANDCAM:_shockollie::_shockollie::_shockollie: Saya tahu itu!!!!! wihh asekk :_ollove::_ollove::_ollove: :neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face: :grinning_squinting_face:  :_ollewd::_ollewd: Just started watching the stream wait with who?? im forget :_hypeollie::_hypeollie: [EN] Let me use google translate for this Hiragi-san's donation HANDCAM THO?!? handfatish hold yourself more chess for flat idol Adu Catur? hmm.. Keknya bau2 Perebutan Kemenangan nih :relieved_face: 
02:00:02(52コメント)

:_UdinPat::_UdinPat::_UdinPat: [EN] yeah good evening everyone, i am reading donations so i am not looking at chat that much :_kusa: 

SONIC NO Yoo:_lightstick::_lightstick::_lightstick: :_shockollie::_shockollie: :_shockollie:? :_sweatollie::_sweatollie::_sweatollie: nice song Hayohloohhh  !? :_lightstick::_hypeollie::_lightstick: hahahhahaa :_sweatollie::_sweatollie: LOL Nice ringtone :_lightstick::_danceudin::_lightstick: wwww SSS nice alarm :_AlphaL::_AlphaO::_AlphaL:alarm :_kusa::_kusa::_kusa: [EN] (SSS playing in the background) :_lightstick::_kusa::_lightstick: lol Nice :_shockollie::_shockollie::_shockollie: :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: SHINY SMILING ALARM [EN] sorry im reading donos now so im not reading chat that much- WHOA (alarm) :_lightstick::_OllieIKZ::_lightstick: wkwkwk [ID] (ada SSS) :_shockollie::_shockollie::_shockollie::_shockollie: I though that was my phone for a sec  Phone Ringing haedeuh, WKKWKW hashiregoooooo SSS:_kusa: SSS :_ollove::_ollove::_ollove::_ollove::_ollove::_ollove: A L A R M atleast its SSS :_kusa::_kusa: alarm alarm :_kusa:  ringtone not ahoy Omaga chat aku di bacaaaa >///< ollie nanti klo mau nutup teriak makanan kesukaan ollie [EN] sorry guys that was my alarm lmao :_OllieLaugh::_OllieLaugh::_OllieLaugh: AHOYYYY kukira dadakan karaoke No drama for Ollie, you deserve a rest and just some fun and appreciation  
02:10:49(85コメント)

how to sleep tutorial:index_pointing_up::upside_down_face: :_ollove:Thank you Ollie!  :_ollove::_ollove::_ollove: Otsucrazy 

yeahh malemm Ollie aku subscriber baruuu, sapa donkkkk baru dateng loo OtsuCrazy!!! kerja kerja kerja okay! makasih buat streamnya Ollie!!!! Otsucrazyyyyy!!!!!! Thank you so much Ollie~ ! :_ollove::_ollove::_ollove: thank you for the stream Ollie!! Thank you for the fun stream Ollie!!!!! Thanks for the stream Ollie Otsucrazy! :_ollove::_ollove::_ollove: otsuuu :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: otsukurejiiii otsucrazy Ollie!! bye olie :_ollove:otsucrazy OTSUCRAZY:_ollove::_ollove::_ollove::_ollove: Thanks for the stream Ollie!  :_ollove:OTSUUUCRAZY!~! :_ollove: :_ollove::_ollove: OTSUUUUUUUUUUUUUCRAZYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!! Otsucrazy!:_ollove: thank you for the stream ollie:_ollove::_ollove: Thanks for the stream :_ollove: otsucrazyyyyy otsu OTSUCRAZYYYYYY byeeee BYE OLLIE CHAAANNN Otsucrazy! :_ollove: BYEE BYEEEEEE!!!!!! Thank you for the stream, Ollie! Otsucrazy!!! Otsuuuu Otsucrazy:_ollove::_ollove: BYE BYEEE OTSUCRAZY:_ollove: OTSUCRAZY:_ollove::_ollove::_ollove: OTSUCRAZY semangat ollie ,OTSUCRAZY otscrazzzyyyyyy otsucrazyyy:_ollove::_ollove::_ollove: [ID] oke kita sudahi sampai disini dulu, OTSUCRAZYYYYYY OTSUCRAZYYYY babayyyy otsu:_ollove: thank you olliee:_ollove::_ollove::_ollove: Otsucrazyyyy otsucrazy! Bye OTSUCRAZYYYYYYY:_ollove: OTSUCRAZY thanks for the stream Bye bye!! Good luck with the arena OtsuuuCrazyyyy:_ollove::_ollove::_ollove: OtsuCrazy:_ollove::_ollove::_ollove::_ollove: Otsucrazy  cyaa later sweetie! bye Ollie<3 OTSUCRAZYYY OTSUCRAZZZZYYYYY otsu:_ollove::_ollove: Otsukureiji! OTSUCRAZYYYY~! :_ollove::_ollove::_ollove: byebye ollie:_ollove::_ollove::_ollove: OtsuCrazyyy baru masuk lli byeee :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: OTSUCRAZYY:_ollove::_ollove: OTSUCRAZY! :_ollove: OTSUKRAZY OTSUCRAZY:_ollove::_ollove: otsucrazy!! OTSUCRAZYYYYYYYYY OTSUCRAZY!!!!!:_ollove::_ollove::_ollove: :_ollove: Bye Olllie :_OllieIKZ:bye bye Otsucrazyyy:_ollove: See you!!!! BYEEEE bayyyy OTZUCRAZYYY