【holoID】EURO TRUCK SIMULATOR 2 : REVENGE STREAM !! I MISS TRUCKING !!!【Ayunda Risu】 | Ayunda Risu Ch. hololive-ID

コメント

49:22(70コメント)

You gonna get KUREEEZI good high speed 120km/h lol 

Poland! risu ti ati licin [ID] Guru aku kemaren- ASTAGA Tomcrew dari Poland awas ada bajing loncat SUNFLOWER panic Watch out! :_LetterA::_LetterA::_LetterA::_LetterA: LMAO ???????? is she single? NOOOOOOOOOOO lmao  oof :kusa: :_kusa::_kusa::_kusa: Omg that was close OMG LOL :rolling_on_the_floor_laughing: ini yang ku tungguuuuu~~ NOOO RIP SUNFLOWERS lmao :_tskr::_kusa: LOL oleng oleng yabe knock knock kasian ladang orang noooo the sunflowers :_ameeizing1::_ameeizing2: JESAS RISU :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: Lmao wkwkwk :_kusa:  Lol your voice basically is too OP .. yeah, a sing EEYYYYYYYYY licin jalan wkwkwkw KEBUN ORANG MAIN TABRAK AE WKWKWK WOGH :_ameeizing1::_ameeizing2: oleng sc wkwk mind the sunflowers my teacher said AAAAAH- SHESSHHH Sasuga ayang akuh vocal les: yes karaoke: when? :_kusa::_kusa: teriak dulu sebelum nyebur [ID] oke jadi guru aku kemaren bilang "Gaperlu ada banyak yang perlu dipelajari" jadi aku dipuji ges wkwk AYUNDAAA :_tskr: kukira ada project atau kayak yang lain nya gitu buset ngebut di badai wow singar singaar 120km in a 70 zone.... no wonder :_kusa: sasuga yeay bikin orang gagal panen wkwk truk oleng Your singing is amazing  is the teacher single!? :face_with_tears_of_joy: harapan ingat! 
01:30:08(82コメント)

F*2 bus jurusan Surabaya - banyuwangi well technically.. yeah 

COBA MABAR TRUCK SAMA MEMBER LAIN KAYA NYA SERU................. "Those traffic rules wont stop me because i dont have a licence" true :slightly_smiling_face:  can't lose your driver's license if you don't have one! simnya nembak emang ada pasar cewe di holo id? whahh menarik buat dilihat @gpzy ho Gak bisalah risu can u take me to ur trip? mode abunda tisu kerja bagai quda buat membahagiakan orang tua @Masa Poland. This rule doesn't apply to sqrls unstoppable sure Understandable have a nice drive  Let’s go  yea try to say that to a cop rules is made to be broken -most indonesian Tupai balap LMAO lmao LOL ridu telolet Lol LEMAO :_kusa::_kusa::_kusa: aowkwkwkwkwk welp yoooooooooooo lmaoooo lmao :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: waduh Sore risuu..baru balek skola awokwok wkwkw ああああ karma oof Terkejut wkwkwk oleng :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face:  oopps RIP accident Jesus... :_kusa::_kusa: korone laugh LEMAOOOOO :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: LMAOOOOOO wkwkwkwkwk 2ahahahah EMERGENCY ngoghey Did you get Isekaied instead? lol Truk OLENG KAPTEN yabe lol Wkwkwkwkw bruh Truknya lelah lah Turu wkwkwk :_ElMustacho::_ElMustacho::_ElMustacho: awokawokawok LAWL, f i had a feeling turu ya ges she ded nahwe oleng kapten truk nya ngantuk F? HAHAHAHAHHA awokawok :_tskr: SPEEN yeouch 草 LoL oh my... LOL 97km/h 
01:59:19(86コメント)

F*7 f*2 meat ? 

wait what steak A6? kok bisa brr tapi ga fals Super Kawaii :clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands::clapping_hands: AWIKWOK lmao rip LMAO Risu mencari Nafkah Truk-kun lelah in Hungary? :grinning_squinting_face: RIP ROIP Awkokwoko hahahahahaha LMAO F uh oh... lol wkwkek finally the 2nd barrel roll kecelakaan wkwkwkwk kecelakaan rip f :face_screaming_in_fear: BASAH TUH MIKROPON lmaooooo :rolling_on_the_floor_laughing: oh noooo jungkir balik  :_kusa::_kusa: Barrelroll 2.0 :_kusa: wkwkk NGAKAK :_kusa::_kusa::_kusa: noo RIGHT AFTER THE CHAOS BGM END Turu wkwkwkwk OOF F  oh nyoo sqrl hungy :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: LMAOOOOOO terguling oleng kapten kepleset wkwkwk wkwkkwk WKWKWKWK YABE wkwkwkwk nabrak ges KEBIASAAN TISU rip :rolling_on_the_floor_laughing::rolling_on_the_floor_laughing: Squirrel going even deeeper into debt oh no OH NYOOOO Rip supir mulai lapar wkwk :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face: :grinning_squinting_face:  :_risuners::_ikz::_ameeizing1: liat sebelah ris, siapa tau ada mba kuns nemenin yyyeyy we flip awokwokwokwok Hungy Professional trucker lol, eat a snicker. you aint you when your hungry NAH KAN BEGAJULAN SIH Don't drive while hungy, kids kelaparan supir truk terguling wkwkwk oleng beli nasi padang risu oleng bos  EHH? RIS KENAPA?? baru di tinggal bentar eh kamu backflip :grinning_squinting_face:  risu nggak pro kalau lagi laper brrrrr... crash lmao